ایجاد سوال
dark_mode
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
204 visibility
موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط:
مپ درایو شخصی برای یک کاربر تعریف شده است و دسترسی و اشتراک گذاری فقط برای همان کاربر اعمال شده اما در زمان لوگین کلاینت های دیگر آن مپ درایو برای دیگر کاربران نمایش داده می شود اما برای آن ها باز نمی شود و پیغام دسترسی می دهد فقط چون نمایش داده میشود جالب نیست البته قابل ذکر است من در قسمت GPo همه مپ درایوهای شخصی کاربران را در یک جا تعریف کرده ام در این قسمت
اگر خواستی، با این لینک از ما حمایت کن

پاسخ شما

looks_5نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم شخصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند و برای استفاده های تجاری و تبلیغاتی به کار نمی رود
عدد چهار رقمی در تصویر را وارد کنید

برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.
اگر حساب گوگل دارید به راحتی وارید شوید

0 پاسخ وجود دارد

سوالات مشابه

برای دسترسی راحت به مطالب سایت ، اپلیکیشن سایت را نصب کنید
و لطفا بعد از نصب امتیاز دهید. با تشکر از حمایت شما
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 185 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 183 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 207 visibility
ارسال شده در 30 آذر 1401 موضوع: عمومی توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 242 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 246 visibility

31.4k سوال

16.7k پاسخ

623 دیدگاه

14.1k کاربر

363 نفر آنلاین
0 عضو و 363 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 26383
بازدید دیروز: 30353
بازدید کل: 37064132
...